İzmir Arçelik Beko Servisi

İzmir Arçelik Beko Servisi

İzmir Arçelik – Beko Servisleri, İzmir’in Karşıyaka, Alsancak, Konak, Buca, Göztepe, Balçova, Narlıdere, Bornava gibi önemli noktalarının yanı sıra tüm ilçe ve semtlere hizmet vermekteyiz.

Her yıl düzenli olarak yaptıracağınız bakımlar ile cihazınızın yüksek performansla hizmet vermesini sağlayabilirsiniz. İzmir Arçelik Servisi tarafından bakım yapılmaz ise;

Arçelik – Beko Beyaz Eşya bakımı yapılmadığı takdirde neler olur?

  • Cihazın bulunduğu ortamdaki hava sağlıksız olur.
  • Ortama kötü kokular yayarak insanları rahatsız eder.
  • Verimlilik ve performans düşer.
  • Parçaları çok çabuk zarar görür ve arızalanma yapar.

Cihazınızın tüm bakım, onarım ve montaj hizmetlerini profesyonel bir ekipten almak istiyorsanız 0232 227 6644  numaralı telefonu arayıp servis talebinde bulunun.

İzmir Arçelik Beko servisi olarak cihazınızda oluşan tüm arızaların kısa sürede sonuca kavuşmasını istiyorsanız bizimle iletişime geçerek servis talebinde bulunabilirsiniz. Firmamız gün içinde size dönerek servisin saat kaçta adresinizde olacağını bildirmektedir. Ayrıca firmamız İzmir Arçelik Servisi olarak şehrin dört bir yanında faaliyet göstermektedir.

Yedek parça değişiminde ve işçilik hususunda 1 yıllık garanti imkanı sunan servisimiz yaptığı çalışmalarla sürekli kendini geliştirmekte ve müşteriye en uygun fiyatları sunarak sektörde öncü konumunu korumaktadır

Yorum bırakın